Тиждень охорони праці в профспілці АПК Закарпаття

P1180090

Питання охорони праці – завжди серед пріоритетів у Закарпатті. Підписано спільне рішення обласної державної адміністрації, Управління Держпраці в Закарпатської області та обласної ради профспілок про підготовку та проведення Дня охорони праці та заходів з організації цієї роботи.

Активно проходить Тиждень охорони праці в профспілкових організаціях галузевих профспілок області. Зокрема, заслуговує на увагу стан цієї роботи в облорганізації профспілки працівників агропромислового комплексу (голова Ганна Кулик).

Прикладом ефективної спільної діяльності з охорони праці є Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса (начальник Олег Кисіль, голова профспілкової організації Гаврило Смочков). Комплексними заходами з охорони праці тут охоплено понад 600 працюючих у 8 первинних профспілкових організаціях. Регулярно проводяться інструктажі, навчання активу з цих питань, атестація робочих місць, медичні огляди тощо. Усі працівники повністю забезпечені спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

Наслідком всебічної роботи з охорони праці є те, що протягом останніх років в цій організації немає жодного нещасного випадку на виробництві.

Як інформувала голова обласної профспілкової організації працівників АПК Ганна Кулик, підсумки Тижня охорони праці у галузі будуть розглянуті на засіданні президії облорганізації профспілки.

На фото:

- голова обласної профспілкової організації працівників АПК Ганна Кулик та технічний інспектор праці Закарпатської облпрофради Віктор Кацеба обговорюють хід проведення Тижня охорони праці у галузі.

Фото автора

Сергій Баранчиков,