IMG 2236

Вчора, 15 січня, в Одесі під головуванням заступника Голови Держпраці Віталія Сажієнка відбулося чергове засідання комісії із спеціального розслідування групового нещасного випадку зі смертельними наслідками, що стався 04.12.2019 внаслідок пожежі в ДВНЗ «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу» з працівниками зазначеного закладу освіти та працівниками ДУ «Інститут морської біології НАН України».

Від Федерації профспілок України в роботі комісії взяв участь заступник керівника департаменту охорони праці Валентин Маціяшко.

За наданою ДВНЗ «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу» та ДУ «Інститут морської біології НАН України» інформацією та на підставі зібраних спеціальною комісією документів з’ясовано, що всі потерпілі працівники зазначених закладів під час пожежі виконували свої професійні обов’язки. Отже, на них можуть бути складені тимчасові акти за формою Н-1.

IMG 2235

За результатами засідання комісія вирішила:

1.     Підготувати та підписати тимчасові акти на потерпілих внаслідок пожежі в ДВНЗ «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу» працівників зазначеного закладу освіти та працівників ДУ «Інститут морської біології НАН України».

2.     Подати підписані тимчасові акти за формою Н-1 на затвердження т.в.о. Голови Держпраці  І. А. Дегнері.

3.     Після затвердження тимчасових актів за формою Н-1 надіслати їх адресатам, зазначеним у пункті 47 Порядку.

 IMG 4201 комиссия фото исправл

Прес-служба Держпраці