images28 серпня 2014 року відбулося засідання Організаційного комітету ІІ Міжнародного форуму «Промислова безпека. Найкращі практики 2014». Організаторами цього заходу виступили журнал «Промислова безпека» спільно з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та Держгірпромнаглядом України.

В роботі оргкомітету прийняли участь представники Мінінфраструктури, Мінрегіону, Мінагрополітики, Держгірпромнагляду, ДСНС, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Від ФПУ взяв участь у засіданні оргкомітету заступник керівника департаменту охорони праці, член організаційного комітету – Маціяшко В.А.

В ході засідання було обговорено проект Програми Міжнародної конференції, її основні блоки, тематичне наповнення галузевих секцій та питання взаємодії і співробітництва між членами комітету.

За підсумками засідання оргкомітет ухвалив наступні рішення:

  1. 1.До 10.09.2014 надати пропозиції оргкомітету щодо найкращих на думку профспілок підприємств з питань охорони праці та промислової безпеки. (Таке підприємство буде запрошено на Конференцію в якості учасника та спікера з метою поширення кращого досвіду).
  2. 2.До 10.09.2014 проінформувати про Міжнародну конференцію територіальні органи та підприємства. Отримати від підприємств пропозиції та рекомендації до Програми Конференції та надіслати їх на адресу оргкомітету.
  3. 3.До 01.09.2014 розмістити інформацію про ІІ Міжнародну конференцію «Промислова безпека. Найкращі практики 2014» на офіційних веб-ресурсах міністерств і відомств та організацій, які входять до складу оргкомітету.

Місце і дата проведення Конференції: м. Львів, 11-13 листопада 2014 року.

Шановні спілчани! Пропозиції щодо проведення конференції та вашої участі просимо направити на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Проект програми ІІ Міжнародної конференції «Промислова безпека. Найкращі практики 2014».

 

 Департамент охорони праці апарату ФПУ