obl-3 2015 ukrВийшов у світ черговий номер журналу «Охорона праці» (№3 2015р). В ньому, як завжди, новини про діяльність ФПУ, цікава і корисна інформація для спеціалістів з охорони праці, профспілкових активістів та працівників наглядових органів. Пропонуємо вашій увазі:

Статтю Георгія Лесенко «Атестація, та не та!» Про атестацію робочих місць на відповідність нормативно­правовим актам з охорони праці.

 

Статтю Марії Дроздюк «Аутсорсинг – орієнтація на результат». Про аутсорсинг охорони праці, його плюси та мінуси, якими підприємствами він затребуваний та як правильно обрати аутсорсингову компанію.

 

Статтю Олега Малихіна та Олександра Сліпачука «Стережися біди, поки її немає». Статистичний аналіз виробничого травматизму у сільському господарстві протягом 2003–2012 років.

 

Статтю Володимира Терещенко «Очевидне – неймовірне!» Про безпечну експлуатацію вантажопідіймальних  механізмів та профілактику травматизму на підприємствах торговельної мережі Києва

У додатку до журналу «На допомогу спеціалісту з охорони праці». Інструкція з охорони праці для водія (легкового, вантажного) автомобіля. Примірний порядок атестації робочих місць на відповідність нормативно­правовим актам з охорони праці.

Для передплати  журналу «Охорона праці» № 3 2015р. в друкованому чи електронному вигляді звертайтесь до редакції за телефоном 559-19-51.

 

Департамент охорони праці апарату ФПУ