gfgfgfydf 344657

 

На відзначення Дня довкілля та Всесвітнього дня землі членські організації ФПУ взяли участь у акції з благоустрою та прибирання міст та селищ. Найбільш активними учасниками суботнику в м. Києві були представники Київської міськпрофради, Молодіжної ради, професійних спілок працівників освіти і науки, будівництва і промисловості будівельних матеріалів, державних установ, житлово-комунального господарства, торгівлі, інноваційних і малих підприємств.

Сонячним видався суботній день 20 квітня і профспілковці з ентузіазмом прибирали вулиці, парки, сквери, саджали дерева, кущі, обрізали старе гілля, впорядковували дитячі майданчики та прибудинкові території, зокрема від сміття були очищені погорби та околиці Володимирської гірки, Андріївського узвозу, вулиці Боричевий Тік, схили Дніпра. В цілому було зібрано та вивезено за межі столиці майже 5 тонн сміття та бруду.

Разом із зеленню та квітом перших пролісків милує око мешканців та гостей міста охайно прибрані вулиці та сквери.

Суботник – це не тільки прибирання сміття. Цей захід носить ще й виховну мету. Людина, яка хоча б раз брала участь у суботниках навряд чи викине сміття під ноги, буде цінувати чужу працю, милуватися природною красою.

Профспілковці зробили і свій внесок у справу благоустрою і впорядкування рідного міста. Це чудовий подарунок до Дня Києва.

Щиро дякуємо усім спілчанам, хто залучився до всенародної толоки.

Закликаємо усіх небайдужих до кінця травня продовжити благодійну справу з упорядкування та прибирання наших міст і селищ. Добру справу краще робити гуртом!

 

 

 

Департамент розвитку

профспілкового руху