Навчання з органайзингу

завантаження 1

10–12 вересня в м. Сараєво (Боснія та Герцеговина) відбулося навчання з органайзингу у рамках Академії молодіжного органайзингу за підтримки Міжнародної конфедерації профспілок / Пан’європейської регіональної ради.

Протягом 3 днів учасники Академії вивчали головні принципи й методи органайзингу та основні його технології. Зокрема, послідовність дій та принципи побудови спілкування «сам на сам» з потенційним членом профспілки, розробка плану кампанії з органайзингу як основного компонента, який візуалізує її, окреслює мету та виявляє більшість ризиків.

У рамках Академії відбулася зустріч з учасниками 11-ї Літньої школи – саміту членських організацій Пан’європейської регіональної ради, на якій було розглянуто проблеми органайзингу в профспілках. Учасники Академії поділилися власним досвідом залучення молоді до профспілок. У ході жвавої дискусії на тему молодіжного профспілкового членства зазначалося, зокрема, про важливість всебічної підтримки молоді у профспілковому русі, а також обговорювалися проблеми падіння чисельності активної молоді в профспілках, збільшення середнього віку членів профспілок та інші.

Департамент профспілкового руху

та зв’язків з громадськими організаціями

Архiв
<< < Січень 2019 > >>