IMG 20190226 121439

26 лютого 2019 року відбулося засідання Наглядової ради Академії праці, соціальних відносин та туризму Федерації профспілок України. Засідання було проведено у будівлі АПСВТ, за участі ректора АПСВТ – Буяшенко В.В., голови Наглядової ради АПСВТ. Голови Профспілки працівників оборонної промисловості України – Черниша О.А. та членів Наглядової ради.

На засіданні Наглядової ради розглядалися питання реалізації Стратегії розвитку АПСВТ-2020 у 2018/2019 роках, інтеграції АПСВТ у міжнародну освітню систему та розширення міжнародного співробітництва, просування іміджу АПСВТ на ринку освітніх послуг, а також підсумки вступної компанії АПСВТ у 2018/2019 навчальному році.

Під час свого виступу ректорка Академії Вікторія Буяшенко відзначила, що сьогодні в Академії навчається 1332 студенти. З метою збільшення набору студентів Академія використовує різноманітні ресурси зокрема, сайт АПСВТ, освітні Інтернет-ресурси та соціальні мережі. Фахівцями Академії були проведені презентаційні заходи у вищих навчальних закладах ІІ рівня акредитації.

Розроблена і затверджена нова маркетингова стратегія, в основу якої покладено формування інтересу абітурієнтів і рішення про вступ до Академії ще на стадії навчання в школі за рахунок проведення навчальних і профорієнтаційних заходів.

Вже два роки поспіль реалізується освітня програма «Подорож у світ економічних професій», яка розрахована на школярів різних вікових категорій. Програма сприяє формуванню у школярів уявлення про зміст економічних спеціальностей і спрямовує їх на усвідомлений вибір професії.

АПСВТ проводиться активна міжнародна робота. Академією підписано Меморандум про співпрацю з Україно-китайським центром розвитку культури і освіти. На сьогодні в Академії вже навчаються 2 студенти з Китаю і започатковане вивчення китайською мови для усіх охочих. Спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством інформаційної політики України, Українсько-Китайським центром розвитку культури і освіти та Тренінговим центром «Акула» в Академії було проведено форум «Глобалізаційні освітні тенденції 2018: Україна-Китай».

Академія налагоджує зв’язки з вузами-партнерами. Так у 2018 році була запущена освітня програма 2D, яка дозволяє нашим студентам паралельно із навчанням в Академії здобувати ступінь магістра в Університеті управління охороною праці (Катовіце, Польща).Академія є надійним партнером в рамках реалізації програми ЄС «ЕРАЗМУС+». В рамках проекту проводяться круглі столи, навчальні модулі спрямовані на підвищення якості освіти.

Члени Наглядової ради АПСВТ позитивно відзначили діяльність ректора Академії та її викладацького складу у підвищенні престижу АПСВТ серед ВУЗів України та позитивні зміни у навчальному процесі та підготовці фахівців.

IMG 20190226 121503

IMG 20190226 130726

Департамент профспілкового руху

та зв’язків з громадськими організаціями