Засідання Наглядової ради Академії праці, соціальних відносин та туризму

IMG 20190226 121439

26 лютого 2019 року відбулося засідання Наглядової ради Академії праці, соціальних відносин та туризму Федерації профспілок України. Засідання було проведено у будівлі АПСВТ, за участі ректора АПСВТ – Буяшенко В.В., голови Наглядової ради АПСВТ. Голови Профспілки працівників оборонної промисловості України – Черниша О.А. та членів Наглядової ради.

На засіданні Наглядової ради розглядалися питання реалізації Стратегії розвитку АПСВТ-2020 у 2018/2019 роках, інтеграції АПСВТ у міжнародну освітню систему та розширення міжнародного співробітництва, просування іміджу АПСВТ на ринку освітніх послуг, а також підсумки вступної компанії АПСВТ у 2018/2019 навчальному році.

Під час свого виступу ректорка Академії Вікторія Буяшенко відзначила, що сьогодні в Академії навчається 1332 студенти. З метою збільшення набору студентів Академія використовує різноманітні ресурси зокрема, сайт АПСВТ, освітні Інтернет-ресурси та соціальні мережі. Фахівцями Академії були проведені презентаційні заходи у вищих навчальних закладах ІІ рівня акредитації.

Розроблена і затверджена нова маркетингова стратегія, в основу якої покладено формування інтересу абітурієнтів і рішення про вступ до Академії ще на стадії навчання в школі за рахунок проведення навчальних і профорієнтаційних заходів.

Вже два роки поспіль реалізується освітня програма «Подорож у світ економічних професій», яка розрахована на школярів різних вікових категорій. Програма сприяє формуванню у школярів уявлення про зміст економічних спеціальностей і спрямовує їх на усвідомлений вибір професії.

АПСВТ проводиться активна міжнародна робота. Академією підписано Меморандум про співпрацю з Україно-китайським центром розвитку культури і освіти. На сьогодні в Академії вже навчаються 2 студенти з Китаю і започатковане вивчення китайською мови для усіх охочих. Спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством інформаційної політики України, Українсько-Китайським центром розвитку культури і освіти та Тренінговим центром «Акула» в Академії було проведено форум «Глобалізаційні освітні тенденції 2018: Україна-Китай».

Академія налагоджує зв’язки з вузами-партнерами. Так у 2018 році була запущена освітня програма 2D, яка дозволяє нашим студентам паралельно із навчанням в Академії здобувати ступінь магістра в Університеті управління охороною праці (Катовіце, Польща).Академія є надійним партнером в рамках реалізації програми ЄС «ЕРАЗМУС+». В рамках проекту проводяться круглі столи, навчальні модулі спрямовані на підвищення якості освіти.

Члени Наглядової ради АПСВТ позитивно відзначили діяльність ректора Академії та її викладацького складу у підвищенні престижу АПСВТ серед ВУЗів України та позитивні зміни у навчальному процесі та підготовці фахівців.

IMG 20190226 121503

IMG 20190226 130726

Департамент профспілкового руху

та зв’язків з громадськими організаціями