4Vo34oJbf1Mv8gs-gw aFPs5jMlK6b2PqTDdJJo07QaNWkcIuV0z2BOneeWE

 

19-22 червня в Херсонській області відбувся  Літній табір для профспілкових тренерів та модераторів.                                                                                                                                                                                                                                              

Учасників заходу привітав голова Херсонської облміжпрофради Добровольський Анатолій Миколайович, побажав учасникам натхнення та плідної праці.

До організації і проведення чотириденного заходу були залучені тренери Чернігівського Навчально-методичного центру профспілок Володимир Ковальчук та Віталій Копиш.                                                                                                                        

Мета Літнього табору - дати учасникам практичні інструменти для планування та проведення тренінгів в своїх організаціях.

Також учасники переглянули презентацію та взяли участь в дискусії "Про нові виклики та загрози, нові перспективи та ініціативи в роботі Федерація Профспілок України". Модераторкою даної сесії виступила Лариса Ровчак- керівниця Департаменту профспілкового руху та зв'язків з громадськими організаціями апарату ФПУ.

 

Літній табір відбувся завдяки зусиллям партнерів - Молодіжна рада Федерації професійних спілок України та Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.


64954731 10206005329649515 695477646150074368 n


Більше фото дивіться у розділі “Фотогалерея” сайту Херсонської облміжпрофради omrp.ks.ua або за посиланням - https://photos.app.goo.gl/xbFR9TDu9VzU1KkR9

 

Херсонська облміжпрофрада