Первинки лісових галузей на навчанні в Чернігівському центрі

IMG 9566     Днями в Чернігові відбулося відразу два навчальні заходи для членських організацій Профспілки працівників лісових галузей України. В семінарах взяли участь профспілкові активісти ППО ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат” та ППО ПАТ «Слов'янські шпалери — КФТП».   Навчання відкрив та запросив учасників до плідної роботи голова галузевої Профспілки Вадим Сібільов. Серед питань, що були розглянуті на семінарі-тренінгу: “Риторика. Конфліктологія. Успіхологія” (тренер міжнародного класу Ольга Денисова), “Мотивація профспілкового членства..

Профспілка - це особлива атмосфера співпереживання один за одного. А в ширшому сенсі – це вміння бути згуртованими і відповідальними

УЧ       Інтерв'ю з Головою профспілкової організації Івано-Франківського Центру технічної освіти №1 Іриною ПАХУЛЬСЬКОЮ     Центр технічної освіти №1 в м. Івано-Франківську один з кращих професійних закладів в Україні, з багатою навчальною та практичною базою. На доброму рахунку й тутешня первинна профспілкова організація, яку понад 15 років поспіль очолює викладач професійної підготовки Ірина Пахульська. Попри те, що первинка Центру нараховує понад 600 членів, голова профспілки виконує цю роботу на громадських..

На Вінниччині відзначено ефективну роботу по наданню правової допомоги та захисту прав спілчан в судах

p1620834 Президія Федерації профспілок Вінницької області розглянута питання: ”Про роботу членських організацій ФПО у забезпеченні судового захисту прав та інтересів спілчан”. Відкрив та вів засідання, яке відбулось 23 жовтня, Голова Федерації профспілок області Микола Колесник.   З інформацією ”Про роботу членських організацій ФПО у забезпеченні судового захисту прав та інтересів спілчан” виступив Вадим Шевчук - головний правовий інспектор праці Апарату ФПО.   В обговоренні даного питання взяли участь: Þ Нешик..

РЕЗОЛЮЦІЯ зборів голів первинних профспілкових організацій Харківської області

sezd1     м.Харків     19 жовтня 2017 року   Ми, учасники Зборів голів первинних профорганізацій Харківської області, наголошуємо, що профспілки виступають за суспільно необхідні та соціально відповідальні реформи! Констатуємо, що антисоціальна політика «жорсткої економії» призвела до катастрофічного падіння вартості праці та зубожіння населення. «Оптимістичні» заяви Уряду про значні темпи зростання середньої заробітної плати не мають під собою реальної основи, оскільки більшість працівників отримують заробітну плату нижче середньої по Україні, а статистичне зростання..

Семінар голів профспілкових комітетів ВНЗ: насичено і практично

d1 V   18-20 жовтня 2017 року на базі Дитячого позаміського закладу оздоровлення «Пуща-Водиця» відбувся семінар голів профспілкових комітетів вищих закладів освіти, організований ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.   Тема навчально-практичного заходу – «Роль і місце профспілкових організацій вищих закладів освіти у реалізації соціально-економічної політики у вищих закладах освіти та посиленні мотивації профспілкового членства». Провідні вищі навчальні заклади із усіх куточків України представляли 45 учасників – голови..

ХАРКІВСЬКІ ЗБОРИ

19 жовтня у Харкові відбулися збори голів первинних профспілкових організацій під головуванням Сергія Анатолійовича Тесленка - Голови Об'єднання профспілок Харківської області. Цей представницький та поважний форум відбувався на Харківщині вперше за існування незалежної України. Він мав за мету сформувати спільну позицію профспілок щодо шляхів вирішення загальних проблем для всіх працюючих, вибрати єдиний вектор боротьби за свої соціально-економічні права. У зборах брали участь заступник голови Федерації профспілок України Євген Михайлович Драпятий, заступник..

ДОСВІД, ЩО ВАРТИЙ ПОВТОРЕННЯ

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ  3 стор   Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників державних установ узагальнила досвід роботи первинної профспілкової організації Івано-Франківського обласного центру зайнятості щодо організації та вдосконалення соціального діалогу. Ця організація є однією з найчисельніших у структурі обласної організації профспілки працівників держустанов, тут на обліку перебуває 486 членів профспілки.   В колективі налагоджений дієвий соціальний діалог між адміністрацією обласного центру зайнятості (директор Григорій Горбаль) та первинною профорганізацією (голова комітету..

До Дніпра - за знаннями

Изображение 10350     Учбовий центр Дніпропетровського облпрофоб'єднання, яким керує Галина Бондарєва, постійно розширює спектр послуг, що надаються профорганізаціям. Тут є все необхідне для організації учбового процесу, проживання та харчування слухачів. Лекції у Центрі читають кваліфіковані викладачі місцевих вузів, провідні профспілкові спеціалісти. Останнім часом тут все частіше проводяться також міжнародні та всеукраїнські заходи. Ось і нещодавно в цьому учбовому закладі профспілок був організований навчальний семінар для профактивістів ПАТ «Сумихімпром»...

Постійно діючий семінар профактиву Миколаївської області з актуальних питань пенсійної реформи

19 жовтня п.р. відбувся постійно діючий семінар для профактиву Миколаївської області на тему: «Зміни в пенсійному законодавстві України». У семінарі взяли участь голови та представники обласних галузевих та первинних профорганізацій. Відкривав захід Юрій Толмачов, голова обласної ради профспілок, який зазначив, що даний семінар проводиться в рамках тристоронньої угоди про співпрацю головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області з профспілками та роботодавцями Миколаївщини. 2_20_10_2017_4.jpg Наталія Єфремова, начальник головного управління..

Профспілки Закарпаття налаштовані рішуче Їх дії знаходять підтримку в облдержадміністрації і обласній раді

P1150827 Нинішній рік оголошений Федерацією профспілок України Роком первинної профспілкової організації. Виходячи з цього, профспілки Закарпаття обрали свою стратегію дій, спрямовану на максимальне спілкування з профспілковим активом, рядовими спілчанами, вивчаючи їхні думки, надаючи допомогу у вирішенні людських проблем.           З цією метою облпрофрадою за участі галузевих облорганізацій профспілок протягом лютого-квітня в усіх районах і містах області проведені наради-навчання голів первинних профспілкових організацій. В них..
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>