ДИСК

 

Профспілки сьогодні  реалізують свій потенціал не повною мірою. Вони не переорієнтували діяльність відповідно до змін і викликів, які відбуваються в суспільстві. Як наслідок, знижується рівень довіри до профспілок  й відбувається скорочення профспілкового членства.

У зв’язку з цим, одним з головних завдань ФПУ має стати модернізація діяльності як Федерації профспілок України, так її членських організацій, яка дозволить системно вирішити низку питань й підвищить здатність профспілок досягати поставлених цілей.

27 березня ц.р. на засіданні Президії ФПУ прийнято постанову «Про основні напрями зміцнення ФПУ, її членських організацій», відповідно до якої відкривається рубрика-дискусія щодо обговорення Основних напрямів зміцнення ФПУ, її членських організацій. Це стане підґрунтям для напрацювання Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій.

Запрошуємо усіх не байдужих до майбутнього профспілкового руху, долучитися до роботи з  обговорення Основних напрямів зміцнення ФПУ, її членських організацій та надавати свої пропозиції. За результатами обговорення буде підготовлено проект Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій.

 

 

Департамент розвитку

профспілкового руху апарату ФПУ