traven

 

Членські організації Федерації профспілок України з оптимізмом розгорнули активну підготовчу роботу з відзначення Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 Травня.

Традиційно на передодні святкових заходів, Президія ФПУ на офіційному веб-порталі та на шпальтах «Профспілкових вістей» оприлюднила Звернення до членів профспілок, ветеранів праці та профспілкового руху, в якому закликала усіх, кому не байдужа власна доля, хто вболіває за цілісність та незалежність України, незважаючи на різні політичні та релігійні переконання взяти активну участь у заходах, присвячених Дню міжнародної солідарності трудящих, під гаслом «Профспілки – за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей».

Членські організації планують різні форми проведення першотравневих заходів, серед яких демонстрації, мітинги, урочисті збори, хода, вшанування ветеранів. Традиційно в ці дні відбудуться святкові концерти, народні гуляння, маївки. Особлива увага приділяється забезпеченню організованості, масовості та безпеці учасників заходів.

Спілчани впевнені, що травневі заходи засвідчать прагнення трудящих до єдності у відстоюванні своїх соціально-економічних прав та інтересів на гідне життя.

Детальна підсумкова інформація про проведені заходи у регіонах буде оприлюднена.

 

 

 

Департамент розвитку профспілкового руху