prof

 

Як відомо, на нещодавньому засіданні Ради ФПУ було розглянуто проект «Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій», напрацьований постійною комісією Ради ФПУ з питань організаційної роботи.

Прийнято рішення винести цей важливий документ на широке обговорення профспілкового загалу і до 1 жовтня 2014 року надати ФПУ свої зауваження та пропозиції до нього.

Відповідально, оперативно і творчо до цього процесу долучилися на Дніпропетровщині.

Голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль у газеті «Позиція», засновником якої є облпрофоб’єднання, звернувся до членів профспілок та профспілкових активістів Дніпропетровщини з проханням висловити своє бачення перспектив розвитку профспілок, формування власної ідеології, спрямованої на забезпечення гідного рівня життя людини праці. Також спілчан закликали взяти активну участь в обговоренні зазначеної Стратегії та надати до неї свої зауваження та пропозиції.

Разом зі зверненням у газеті опубліковано текст безпосередньо проекту Стратегії. Для зручності це зроблено у вигляді окремого вкладишу у рубриці «Бібліотека газети «Позиція»

Маємо сподівання, що позитивний досвід об’єднання профспілок Дніпропетровщини візьмуть за приклад наші колеги з інших профоб’єднань та разом ми зможемо залучити до широкого обговорення «Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій» якомога ширше коло членів профспілок та профспілкових активістів.

 

Департамент розвитку

профспілкового руху