DSC00715

 

У вересні 2015 року я долучилась до участі у дансько-українському навчальному проекті «Посилення внеску профспілок у забезпечення гідної праці, захисту прав працівників та демократизацію в Україні».

Дорогою до Чернігова ми відвідали Батурин, гетьманську столицю України, де ознайомились з історією козацтва, гетьманства та боротьби нашого народу за незалежність.

Наступного дня ми занурились  у навчальний процес. Я одразу відчула себе у команді однодумців, активних небайдужий людей, настільки всі відчували і розуміли одне одного. Все це завдяки тій дружній атмосфері яку створив викладач проекту Пер Айзенрайх. Мінімум лекцій, максимум практичних занять. Для виконання кожного нового завдання ми створювали міні групи і кожного разу з новим складом, що дало нам можливість на практиці застосувати надбані психологічні навички.

Дуже активно ми дискутували під час презентацій від учасників груп за темами: «Україна -2020» та «Профспілкове навчання».  Радує, що більшість учасників проекту бачить оптимістичний розвиток України та профспілкового руху, через модернізацію та залучення до діяльності профспілок молодих, активних, навчених працівників.

Хочу висловити подяку всім організаторам проекту Федерації профспілок України у співпраці з Об`єднанню федерацією робітників Данії за надану можливість бути одним з його учасників. Вдячна колективу та  керівнику  Чернігівського навчально-методичного центру Ірині Дорожкіній за високий організаційний рівень навчального процесу та гостинність, а керівнику проекту Валентині Шевченко та куратору групи Катерині Литвиненко за оптимізм і віру в нас.

Вітаю Федерацію профспілок України з 25-річчям  діяльності.  Впевнена, що завдяки таким проектам на нас чекає гідне майбутнє!

 

 

Сисоєва Ольга,

учасниця другої групи

дансько-українського проекту

 

DSC00573