DSC00784

 

 

28 жовтня 2015 р. у м. Луцьку відбулося засідання Керівного комітету дансько-українського проекту. У ньому взяли участь від ФПУ – Григорій Осовий, Голова ФПУ та Віталій Дубіль, голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок, від 3F – Йонас Девантьєр, представник міжнародного департаменту. До засідання також долучилася Іванна Дубинка-Філозоф, голова Федерації профспілок Волинської області. Засідання відбувалося на базі Навчально-методичного центру профспілок Волинської області.

Керівний комітет проекту створено для прийняття основних рішень та щоквартального моніторингу ходу реалізації проекту. Цього разу було розглянуто звіт за III квартал 2015 р., який презентував Центр з реалізації дансько-українського проекту. Розглядалися також питання про план-графік навчальних семінарів у 2016 р. та їх тематику, здійснення регіональних заходів у рамках проекту та їх фінансування, проведення в Україні Міжнародного навчального семінару з питань застосування IT-технологій у профспілках.

Григорій Осовий зазначив на необхідності більшого залучення учасників проекту до результатів діяльності профспілок, які тісно пов’язані з індикаторами досягнення цілей та завдань проекту. Йонас Девантьєр погодився з думками колег від ФПУ та запропонував запровадити щоквартальні звіти та надання інформації від учасників проекту. Це дасть можливість ефективніше використовувати потенціал учасників, тісніше залучати їх до реалізації стратегічної мети проекту з модернізації профспілок, створить гарні умови для формування єдиної команди разом з профспілковими організаціями всіх рівнів.

Віталій Дубіль разом зі своїми колегами позитивно відзначили плідну та активну діяльність Центру з реалізації проекту та висловив сподівання на більшу активність профспілковців щодо участі в подальших заходах дансько-українського проекту.

Прийнято рішення про проведення наступного засідання Керівного комітету в січні 2016 року.

Члени Керівного комітету взяли участь також у роботі триденного семінару-тренінгу, який проходив у рамках проекту в Луцьку, організованого учасниками Олександром Сизюком, Жанною Пудлік та Іриною Мартинюк. Окрім участі у зазначеному заході, члени Керівного комітету від ФПУ провели низку зустрічей з профспілковим активом деяких підприємств Волині.

 

 

Центр з реалізації дансько-

українського проекту

 

 

DSC00830

 

 

 

DSC00835