Изображение 6618

Продовжується реалізація спільного дансько-українського проекту з вдосконалення профспілкової діяльності та навчання кадрів.

У рамках проекту сьогодні, 14 березня, в Зональному учбово-методичному центрі Дніпропетровського облпрофоб’єднання розпочав свою роботу черговий семінар. Серед його учасників – молоді профспілкові активісти з усіх регіонів країни.

Відкрив захід член керівного комітету дансько-українського проекту, голова облпрофоб’єднання Віталій Дубіль, який проінформував присутніх про хід його реалізації, в тому числі про результати досліджень Академії праці і соціальних відносин ФПУ щодо гідної праці в Україні, які стануть основою для підготовки 2-ої Національної конференції. За його словами, зараз розпочинається ще одне дослідження відносно розвитку соціального діалогу в країні, над яким працює творча група, очолювана заступником міністра соціальної політики В.Іванкевичем.

Голова облпрофцентру розповів також про повсякденну діяльність профспілок Дніпропетровщини, спрямовану на посилення соціального захисту працівників, вдосконалення профспілкового руху, а також підготовку до VIІ з’їзду Федерації профспілок України. Зазначалося, зокрема,  що в області велика увага приділяється роботі з молоддю, підвищенню рівня підготовки профактивістів. І це дає свої результати у вигляді постійного зростання кількості молодих активістів, обраних на керівні посади в профспілкових органах всіх рівнів. В.Дубіль також відповів на запитання учасників семінару.

В плані навчання – чимало цікавих лекцій, інтерактивних заходів (тренінгів, ділових ігор), а також знайомство з містом металургів та ракетобудівників.

В.Коврига,

зав.прес-центром