Boyarka4

 

   Правова інспекція праці апарату ФПУ, з метою реалізації рішень Ради ФПУ стосовно забезпечення громадського контролю за додержанням трудового законодавства та відповідно до Порядку навчання інспекторів праці профспілок, затвердженого постановою Президії ФПУ від 11.12.2012 № П-15-4 (у редакції постанови Президії ФПУ від 28.02.2013 № П-16-15), з 26 вересня по 7 жовтня 2016 року у м. Києві на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму Федерації професійних спілок України проводитиме навчання правових інспекторів праці.

Навчання проходитиме за навчальною програмою, затвердженою постановою Президії ФПУ від 11.12.2012 № П-15-4 (додається).

         Метою навчального курсу є:

  • дати слухачам базові знання щодо концептуальних засад правового регулювання та здійснення громадського контролю профспілок за додержанням законодавства про працю;
  • ознайомити слухачів із найважливішими складовими елементами інституту правової інспекції праці профспілок;
  • навчити слухачів практичних навичок для виявлення порушень законодавства про працю та здійснення належного реагування як правового інспектора праці профспілки.

Завдання навчального курсу:

з позицій синергетичного, системного, правового, емпіричного та управлінського підходів дати слухачам теоретичні та практичні знання, які дозволять їм, як правовим інспекторам праці профспілок, професійно орієнтуватися у різноманітних ситуаціях, пов’язаних з реалізацією профспілками громадського контролю за додержанням законодавства про працю України.

Навчання інспекторів праці завершиться перевіркою засвоєного матеріалу та одержанням посвідчення про проходження навчання встановленого зразку.

Навчання та харчування (крім вихідних днів) – фінансується ФПУ, витрати на відрядження – за рахунок членських організацій.

Бажаючим долучитися звертатися за телефоном (044) 528 70 74 та на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

Правова та технічна інспекції праці профспілок