Шановні  спілчани!

10 грудня в Україні й в усьому світі відзначається Міжнародний день прав людини. В цей день у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод всіх людей.

Цей день є нагадуванням про те, що кожен політик, державний діяч, державний службовець, виконуючи функції, які покладені на нього суспільством, повинен працювати у першу чергу в ім’я людини.

В ім’я людини праці працює і Федерація профспілок України, що як найбільш потужне профспілкове об’єднання здійснює представництво і захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів 6 млн. членів профспілок.

Ми прагнемо жити у демократичній, правовій країні, де можна вільно виражати свої погляди, проводити мітинги, демонстрації, страйки, мати рівний доступ до інформації і не боятися переслідувань чи дискримінації через свої переконання.

Профспілки і надалі відстоюватимуть права людей на гідне життя і гідну працю, вимагатимуть від влади й бізнесу створення умов для повної і продуктивної зайнятості працездатного населення, забезпечення достойного  життя працюючих та членів їх сімей і соціального захисту пенсіонерів, ветеранів, студентів!

Сердечно вітаємо всіх спілчан з Днем прав людини! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, миру, добра і благополуччя вам та вашим родинам!