20181029 130132

29 жовтня 2018 року розпочав свою роботу п’ятиденний семінар правових (головних правових) інспекторів праці профспілок та громадських інспекторів праці з числа спеціалістів з правових питань, юрисконсультів членських організацій ФПУ.

Підвищувати кваліфікацію до Києва прибули профспілкові юристи галузевих профспілок працівників освіти, культури, охорони здоров’я, державних установ, зв’язку, вугільної промисловості, АПК, Атомпрофспілки, Укрелектропрофспілки, профспілки «Футбол України», Миколаївської облпрофради та апарату ФПУ.

Цього року семінаристам привітно відкрив свої двері затишний профспілковий готель «Дружба», де протягом тижня вони здобуватимуть корисні знання та отримають нові навички, обмінюватимуться досвідом роботи, матимуть можливість комфортно відпочити після навчання.

20181029 130438

В перший день семінару інспекторів праці профспілок привітали заступник Голови ФПУ Є.М.Драп’ятий та керівник департаменту правового захисту апарату ФПУ Д.О.Лях, які повідомили присутніх про останні події у профспілковому русі, про найближчі завдання, що стоять перед членськими організаціями ФПУ щодо захисту прав членів профспілок та профспілкових організацій.

Далі про особливості доступу до публічної інформації, важливих нюансах застосування законодавства у цій сфері, шляхи ефективної реалізації права на інформацію присутніх поінформувала завідувач кафедри цивільного та трудового права АПСВТ ФПУ, кандидат юридичних наук, доцент О.С. Кравченко.

20181029 130251

Дуже змістовною, актуальною та корисною видалася зустріч з адвокатом, керівником стажування Ради адвокатів міста Києва Л.І. Дідурик, яка повідомила семінаристам про новели процесуального законодавства та поділилася особистим, унікальним практичним досвідом захисту порушених прав у суді.

Завершився день приємним сюрпризом – всі бажаючі були запрошені на чудовий концерт, де в колі друзів набралися позитивних емоцій та яскравих вражень.

Щиро бажаємо нашим колегам - профспілковим юристам протягом тижня отримати корисні знання та бути успішними у навчанні!

20181029 130226

Ірина Сидоряк,