УВАГА!

УВАГА! У разі, якщо на підприємстві, в установі, організації відбувається порушення профспілкових прав, просимо невідкладно заповнити Картку реєстрації порушення прав профспілок (Форма ПФ-2) та оперативно надіслати її поштою та електронним зв’язком до вищого згідно зі Статутом органу Профспілки, членом якої є профспілкова організація (обласного, районного, міського комітету або центрального (виконавчого) комітету Профспілки). Інформація з Картки за поданням керівництва Профспілки вноситься до Єдиного реєстру порушень прав профспілок. Про факти порушення профспілкових прав ФПУ..

Повідомити про порушення прав профспілок

УВАГА!   У разі, якщо на підприємстві, в установі, організації відбувається порушення профспілкових прав, просимо невідкладно заповнити Картку реєстрації порушення прав профспілок (Форма ПФ-2) та оперативно надіслати її поштою та електронним зв’язком до вищого згідно зі Статутом органу Профспілки, членом якої є профспілкова організація (обласного, районного, міського комітету або центрального (виконавчого) комітету Профспілки). Інформація з Картки за поданням керівництва Профспілки вноситься до Єдиного реєстру порушень прав профспілок. Про факти порушення профспілкових прав ФПУ..

Архiв
<< < Липень 2019 > >>