Уряд прийняв рішення для забезпечення безперебійної доставки пенсій і виплати зарплат

097bc4c07f855ccb417100d4c4dab2dd

6 лютого 2019 року на засіданні Уряду було затверджено Порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству „Укрпошта” за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

Урядовим рішенням визначено механізм використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству „Укрпошта” за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

Бюджетні кошти, в межах затверджених асигнувань на 2019 рік, надаються  АТ „Укрпошта” за умови укладення ним у порядку, встановленому Законом України „Про публічні закупівлі”, договорів з територіальними органами Пенсійного фонду України про надання послуг з виплати та доставки пенсій і грошової допомоги населенню у 2019 році.

Реалізація прийнятого рішення забезпечить безперебійну доставку пенсій і виплату заробітної плати співробітникам АТ „Укрпошта”.

Урядовий портал

Архiв