l 9GF4Fey6Y

З метою підвищення ролі первинних профспілкових організацій підприємств, установ та організацій у сфері захисту трудових прав і соціально-економічних інтересів членів Профспілки, необхідності зростання їхнього авторитету у суспільному житті був проведений галузевий огляд-конкурс первинних профспілкових організацій.

Мета та завдання огляду-конкурсу – активізувати діяльність первинних профспілкових організацій з питань забезпечення належного рівня внутрішньоспілкової та організаторської роботи щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів найманих працівників.

У галузевому огляді-конкурсі первинних профспілкових організацій взяли участь 20 первинних профспілкових організацій із 10 обласних організацій Профспілки: Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Полтавської, Харківської, Хмельницької, Черкаської.

23 лютого 2017 року відбулось засідання Президії Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України у м.Києві.

Згідно рішення Президії Центральної Ради від 23 лютого 2017 року    № П-7-2 були підведені підсумки огляду-конкурсу первинних профспілкових організацій. Організаційний комітет з проведення галузевого огляду-конкурсу розглянув матеріали, надіслані на огляд-конкурс, і визначив переможців.

Президія Центральної Ради Профспілки постановила визнати переможцями галузевого огляду-конкурсу первинних профспілкових організацій і нагородити Почесною грамотою та здійснити грошові виплати в групах:

II група (чисельність від 50 до 100 членів Профспілки)

I місце – первинній профспілковій організації управління соціального захисту населення Ковельської міської ради Волинської області (начальник – Сагаль С.А.,  голова Грицюк А.П.) – 700 грн.

III група (чисельність від 50 до 100 членів Профспілки)

I місце – первинній профспілковій організації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Горохівської райдержадміністрації Волинської області (директор – Грищук В.В., голова Подмовська Г.Л.) – 1000 грн.

Центральна Рада звернулася із клопотанням до Федерації профспілок України про нагородження голів первинних профспілкових організацій, які вибороли I місце в огляді-конкурсі, Почесною грамотою ФПУ:

- Грицюк Альону Петрівну – голову первинної профспілкової організації управління соціального захисту населення Ковельської міської ради;

- Подмовську Галину Леонідівну – голова первинної профспілкової організації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Горохівської райдержадміністрації.

Г.П.Микитюк,

Голова Волинської обласної