thumbnail-20120104131025n 

Перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, В.о. Голови ФПУ Григорій Осовий звернувся 30 грудня 2013 року до координаторів сторін соціального діалогу Голови СПО сторони роботодавців на національному рівні Дмитра Фірташа та Міністра соціальної політики України Наталії Королевської з пропозицією провести тристоронні консультації сторін соціального діалогу за участю координаторів сторін в правліннях та наглядових радах фондів соціального страхування в другій половині січня 2014 року.

Відповідно до вимог чинного законодавства України строк повноважень членів правлінь та наглядових рад фондів соціального страхування становить шість років і закінчується в день першого засідання їх нового складу.

Як відомо, відповідні шестирічні строки повноважень у Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань та Фонді загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття вже пройшли. У березні наступного року завершиться шестирічний строк повноважень членів правління та наглядової ради Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

З огляду на зазначене СПО об’єднань профспілок пропонує провести одночасну заміну представників у правліннях та наглядових радах всіх трьох фондів соціального страхування.

 

 

Управління соціального страхування

та пенсійного забезпечення ФПУ