ГЕНУГОДА. Захищаючи права та інтереси людини праці

СР Засідання Спільної робочої комісії повноважних представників Сторін Генеральної угоди на 2016 – 2017 роки з підбиття підсумків виконання її положень за станом на 1 липня 2017 року віюулось 20 листопада у приміщенні Мінсоцполітики України. Профспілкову делегацію очолює Перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін. В обговоренні питань, що було винесено у порядок денний, взяли участь представники всіх сторін соціального діалогу, експерти.   Дискусія..

СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ. Григорій Осовий: "Профспілки - за створення сприятливого середовища для сталого підприємництва та економічного зростання"

ОС   Загальнонаціональна презентація результатів комплексного дослідження на тему «Створення сприятливого середовища для сталого підприємництва» відбулась 13 листопада у Києві.   В заході взяли участь та виступили Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, Голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник, Голова СПО об’єднань профспілок, голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, регіональний директор Міжнародної організації праці в Європі та Центральної Азії Хайнц Коллер, академік НАН України Елла Лібанова та інші.   У своєму..

Діалог ФПУ з Урядом : конкретність, дієвість, результативність

csm укрпрофліс 6d101b1511   Голова Профспілки працівників лісового господарства України Степан Кривов’язий, виступаючі на зустрічі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з представниками найбільш впливових профоб’єднань, що відбулась 7 листопада ц.р., порушив питання відсутності протягом останніх двох років фінансування галузі.   З 9 листопада Розпорядженням КМУ Голову Державного агентства лісових ресурсів України Х.В.Юшкевич звільнено з посади.   За результатами зустрічі профспілок з Прем’єром складено протокол доручень Прем’єр-міністра України щодо вирішення порушених профспілками питань. Про..

Володимир Гройсман: наше спільне завдання – досягнення економіки інвестувати в якість життя українських громадян

photogallery 1   Сьогодні, відкриваючі засідання Кабінету Міністрів України, на самому початку свого вступного слова Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман поінформував членів Уряду про зустріч з лідерами профспілок, що відбулась у нього напередодні.   У своїй промові він зазначив, що вчора в рамках Уряду ми провели достатньо продуктивну серйозну тригодинну зустріч з українськими профспілками і роботодавцями. Три години в цій залі ми говорили про проблеми, про шляхи вирішення проблем, аналізували..

Перший результат зустрічі профспілок з главою Уряду – підвищення стипендій

1450870287 32 main   Рішенням КМУ підвищено академічні та соціальні стипендії на 18%.   Про це сьогодні на засіданні Уряду повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.   При цьому він зазначив: «Ми ретельно працювали над тим, аби підтримати студентство і знайшли рішення про підвищення стипендій з 1 листопада». В.Гройсман назвав цю звістку гарною і акцентував увагу на тому, що Кабінет Міністрів України зробив це у рамках програм з підвищення соціальних стандартів.   Нагадаємо,..

СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ. Генеральна угода має відповідати інтересам людини праці

ГЕНУГ   Засідання Спільної робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк відбулось 2 листопада у приміщенні Міністерства соціальної політики України.   У заході взяли участь представники Робочої комісії об’єднань профспілок, групи повноважних представників Сторони роботодавців та групи повноважних представників Сторони органів виконавчої влади.   Під час засідання було розглянуто питання Про виконання положень Генеральної угоди на 2016 – 2017 роки станом на 1 липня 2017 року», «Про стан виконання..

Враховуючи інтереси працівників

ГЕН 2 листопада під головуванням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок, заступника Голови ФПУ Олександра Шубіна відбулось засідання Робочої комісії об’єднань профспілок для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк та здійснення контролю за її виконанням   Під час засідання було розглянуто питання «Про виконання положень Генеральної угоди на 2016 – 2017 роки станом на 1 липня 2017 року», «Про стан виконання додаткових заходів (протокольних доручень), узгоджених в..

Відбулась робоча зустріч Голови ФПУ Григорія Осового з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом

7 28 i На прохання Голови ФПУ Григорія Осового 18 жовтня у КМУ відбулась його зустріч з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.   Зустріч проходила у робочому форматі, у ній взяв участь Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Профспілковий лідер поінформував урядовців про сучасний стан у системі соціально-трудових відносин, проблеми, які існують у трудових колективах, що турбують людей, і які гостро обговорювались під час засідання Президії ФПУ 5 жовтня..

Підписано тристоронню Домовленість щодо підвищення розміру тарифної ставки працівника 1-го розряду

Изображение 897   10 жовтня на засіданні СПО об’єднань профспілок між керівниками сторін соціального діалогу було досягнуто домовленості щодо зміни розміру тарифної ставки робітника І-го розряду.   Відповідне рішення було ухвалене членами СПО об’єднань профспілок і за їх дорученням свій підпис під документом поставив Голова СПО об’єднань профспілок Григорій Осовий. Від роботодавців це здійснив Голова СПО роботодавців Дмитро Олійник, від влади - Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Домовленість є..

Григорій Осовий: «профспілки завжди готові підтримувати ініціативи роботодавців щодо забезпечення гідного життя людей»

Изображение 276   Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий 3 жовтня взяв участь та виступив на урочистому прийомі з нагоди святкування 15-річчя найвпливовішого об’єднання українського бізнесу, соціального партнера — Федерації роботодавців України.   У діловій частині заходу, в рамках якої відбулися Засідання Ради Федерації роботодавців України та дискусія «Світ можливостей: місце України», також взяли участь топ-менеджери, власники підприємств та керівники бізнес-об’єднань, міжнародні партнери, представники профспілок та влади, середи яких,..
Архiв
<< < Листопад 2017 > >>