702445161252098621115194422885943359307776n 5db840a1aec9e

У відповідь на Заяву ФПУ з нагоди 20 лютого – Дня соціальної справедливості: «Забезпечення соціальної справедливості – доленосне завдання незалежної України», в якій профспілки закликали Президента України, Верховну Раду України та КМУ дотримуватися принципу соціальної справедливості при прийнятті рішень, що визначають рівень і якість життя громадян, а також забезпечити конструктивний соціальний діалог із профспілками до Голови ФПУ Григорія Осового звернувся народний депутат України, член депутатської фракції політичної партії "СЛУГА НАРОДУ" Ігор Марчук.

Парламентар висловив глибоку повагу Г.В.Осовому за те, що профспілки піднімають питання про формування належної системи захисту трудових прав наших співгромадян.

- Переконаний, що профспілки не можуть і не повинні залишатися осторонь від процесів зміни трудового законодавства, - зазначив народний обранець, член Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку, - в умовах масштабних перетворень вкрай важливо забезпечити реалізацію конституційних прав громадян на гідну працю і ефективні механізми їх захисту.

Тільки шляхом тісної співпраці ми зможемо ефективно вирішити дане питання, яке на нинішній час турбує кожного громадянина. «Голос профспілок» буде почутий і затребуваний при подальшій законотворчій роботі над законопроектами, - наголошує Ігор Марчук.

Лист народного депутата України І.Марчука додається

Прес-центр ФПУ