yShys5MzgiE 

 

Про причини об’єднання податкової і митної служб, про очікувані вигоди від створення Міністерства доходів і зборів України розповів міністр Олександр Клименко 4 квітня під час зустрічі з представниками неурядових організацій. Міністерство презентувало пріоритети своєї роботи та можливі шляхи удосконалення податкових і митних платежів. У заході взяв участь та виступив заступник Голови ФПУ С.М.Кондрюк

Він звернувся до міністра з пропозицією приділяти увагу питанню дискримінації в оподаткуванні трудових доходів і для розв’язання цієї проблеми запропонував створити робочу групу, яка б мала напрацювати відповідні пропозиції.

Також Сергій Кондрюк закцентував увагу присутніх на позитивних результатах взаємодії ФПУ з податкової службою та міністерством в розв’язанні болючих проблем для профспілок. Заступник Голови ФПУ зауважив, що проблеми дерегуляції бізнесу та громадських організацій – це «ланцюжки» однієї цепки. У зв’язку з цим було запропоновано системно завершити роботу з дерегуляції діяльності громадських організацій, перед усім організацій профспілок і роботодавців, що дозволить лише покращити внутрішні й світові рейтинги України.

Під час наради про своє бачення взаємодії з новоутвореним міністерством висловились представники Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, ВГО «Український союз промисловців і підприємців», Європейської Бізнес-Асоціації, Представництва Європейського союзу в Україні.

Зустріч пройшла у діловій та конструктивній атмосфері.

ІАЦ