БЮТ

 

Актуальні та важливі питання розвитку ефективного соціального діалогу, головна мета якого – забезпечення гідних умов праці та її оплати, захист конституційних, соціально-економічних та трудових прав та інтересів людини праці, обговорили під час зустрічі 12 жовтня керівники низки всеукраїнських галузевих профспілок і представники депутатської фракції політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». У заході взяв участь та виступив перший заступник Голови СПО обєднань профспілок, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін.

 

БЮТ1

Під час зустрічі народні депутати України Іван Кириленко, Вадим Івченко, інші представники фракції проінформували представників профспілок про законодавчі ініціативи та реальні справи своєї депутатської фракції. Вони навели приклади конкретних пропозицій та дій, які було направлено на соціальний захист людини праці і запропоновано та здійснено саме за ініціативи ВО «Батьківщина».

 

БЮТ2

 

Зі свого боку заступник Голови ФПУ Олександр Шубін, керівники та представники ряду всеукраїнських галузевих профспілок – працівників вугільної промисловості, будівництва і промисловості будівельних матеріалів, освіти і науки, культури, охорони здоров’я, АПК, нафтової і газової промисловості, автомобільного та сільськогосподарського машинобудування, енергетики та електротехнічної промисловості, трудівників металургійної та гірничодобувної промисловості та інших проінформували про проблеми у своїх галузях та запропонували шляхи їх спільного вирішування.

 

БЮТ3

 

БЮТ4

 

БЮТ5

 

БЮТ7

 

БЮТ6

 

Учасники зустрічі домовились продовжити плідний та конструктивний діалог, діяти разом, розробляти стратегію і тактику соціально-економічного розвитку країни та захисту прав людини праці спільними зусиллями.

 

Прес-центр ФПУ