СОЦ 

 

У столичному готелі "Президент" 25 жовтня відбулась міжнародна конференція "Соціальний діалог в Україні - поточна ситуація і перспективи", у якої взяли участь представники соціальних партнерів. Конференцію організовано при підтримки Фонду Фрідріха Еберта.

 

СОЦ1

 

З вступним словом виступив заступник Голови Комітету в закордонних справах Німецького Бундестагу, член Парламентської Асамблеї ОБСЄ Франц Тьоннес.

 

З доповідями виступили: від урядової сторони - заступник міністра соціальної політики Віктор Іванкевич, з профспілкової - керівник управління соціального діалогу Федерації профспілок України Олена Лобченко, від сторони роботодавців - директор департаменту правової роботи Яна Зацерковна, від НТСЕР - в.о. секретаря Національної ради Олена Степаненко.

 

СОЦ3

 

Учасники конференції обговорили те, що вже зроблено у сфері розвитку соціального діалогу в Україні, а також ті завдання, які мають бути виконані у цьому актуальному для соціально-економічного розвитку нашої держави та ефективного захисту законних прав та інтересів працюючої людини питанні. У цьому контексті, доречи, дуже корисним буде використання позитивного досвіду Німеччини та інших європейських країн.

 

СОЦ4

 

СОЦ2

 

 

Прес-центр ФПУ