Враховуючи інтереси працівників

ГЕН

2 листопада під головуванням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок, заступника Голови ФПУ Олександра Шубіна відбулось засідання Робочої комісії об’єднань профспілок для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк та здійснення контролю за її виконанням

Під час засідання було розглянуто питання «Про виконання положень Генеральної угоди на 2016 – 2017 роки станом на 1 липня 2017 року», «Про стан виконання додаткових заходів (протокольних доручень), узгоджених в ході засідання спільної робочої комісії Сторін (протокол № 13 від 13, 27.04, 15, 22.05 2017 року)» та «Про внесення змін до Генеральної угоди на 2016 – 2017 роки».

Було вирішено: схвалити оцінки виконання положень Генеральної угоди на 2016 –2017 роки, попередньо узгоджені Сторонами; підготовлений секретаріатом робочої комісії об’єднань профспілок перелік положень Генеральної угоди на 2016 – 2017 роки, в оцінці виконання яких є розбіжності, взяти за основу; озвучити на засіданні Спільної робочої комісії повноважних представників сторін профспілкову позицію щодо стану виконання протокольних доручень; внести пропозиції щодо нових протокольних доручень (додаткових заходів) міністерствам та відомствам з метою виконання положень Генеральної угоди, які оцінено як «не виконано», «не виконується»; озвучити на засіданні Спільної робочої комісії повноважних представників сторін пропозиції щодо внесення змін і доповнень до Генеральної угоди.

Прес-центр ФПУ

ГЕН1