2018 рік став роком збереження економічної стабільності і трансформацій у різних сферах життя

MUS9195 860x500

- Порозуміння всіх гілок влади і злагоджена робота державних інституцій є запорукою подальшого економічного зростання, - про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи останнє в цьому році засідання Кабінету Міністрів.

Глава Уряду наголосив, що 2018 рік став роком збереження економічної стабільності і реалізації необхідних трансформацій у різних сферах життя. Сильна економіка, за словами Володимира Гройсмана, це високий рівень життя, потужний сектор безпеки і повага в світі.

«За останні роки ми отримали не один удар долі, але ми знаємо, що наше майбутнє у наших руках. І хочу, аби всі були об’єднані навколо ідеї сильної держави, – сказав Прем’єр-міністр. – Ми маємо 2,5 року зростання. І можемо пришвидшуватися. Для цього потрібні інвестиції, модернізація, зміна моделі економіки. Тож ми запустили низку ініціатив, які дадуть результат. У числі таких ініціатив серед іншого – полегшення ведення бізнесу та зміни в системі підготовки кадрів, передусім у сегменті професіональної освіти».

«Українців чекають у 2019 році нові дороги, нові механізми енергетичної незалежності і багато інших проектів модернізації інфраструктури України. Маємо всі шанси до більшого зростання. Для цього потрібне розуміння всіх гілок влади», – сказав Прем’єр-міністр.

Урядовий портал

Архiв