Українсько-датське співробітництво: нові напрями

Изображение 016   20 лютого у Федерації профспілок України відбулась робоча зустріч з представниками місії експертів Міжнародної організації праці (МОП) та організацій профспілок Данії з метою обговорення актуальних питань, пов'язаних з відкриттям нового проекту МОП за фінансування Уряду Данії, спрямованого на вдосконалення механізмів управління ринком праці, розвиток професійних навиків учасників ринку праці, зміцнення соціального діалогу та процесу ведення колективних переговорів. Зустріч відкрив в.о. Голови ФПУ Володимир Саєнко, який..

Голова ФПУ Григорій Осовий в Баку бере участь у міжнародній конференції щодо завдань та перспектив профспілок

IMG 2398   У Баку делегати і гості 5-го з’їзду  Конфедерації профспілок Азербайджану продовжили роботу на міжнародній конференції « Майбутнє сфери праці, сталий розвиток, завдання та перспективи профспілок».   Конференція відбувається за участю представників МОП, фахівців та громадських діячів з Сербії, Латвії, Литви, Туреччини, Польщі, Албанії, Греції, Бахрейну, Кувейту. Голова ФПУ Григорій Осовий виступив під час дискусії на тему: «Розвиток новітніх технологій, завдання щодо забезпечення зайнятості в усіх сферах..

Голова ФПУ Григорій Осовий у складі делегації профспілок національних профцентрів зустрівся з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим

41f1a5ee90004832591346a192b92a70    Голова ФПУ Григорій Осовий представляє українські профспілки на 5-му з’їзді Конфедерації профспілок Азербайджану, що розпочав свою роботу 5 лютого у м.Баку.   У складі делегації профспілок національних профцентрів Григорій Осовий взяв участь у зустрічі з главою держави Ільхамом Алієвим, що відбулась у Палаці Президента Азербайджанської Республіки.   Під час перемовин лідер українських профспілок привернув увагу І.Алієва до того, що саме цього року виповнюється 100 років встановлення дипломатичних відносин між..

ФПУ – Фонд Еберта: зацікавленість у подальшому підвищенні ефективності співпраці

ЭБЕР1   За ініціативи Голови СПО об’єднань профспілок, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового 18 січня відбулась його зустріч з Директором Регіонального представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні Марселем Рьотігом. У бесіді, яка пройшла в ділової, конструктивної та дружньої атмосфері, взяли участь: з профспілкової сторони – перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін, керівник Департаменту міжнародних зв’язків ФПУ Василь Шилов, з сторони..

У українців в Польщі буде свій вихідний

IMG 1903 1   10 січня Федерацію профспілок України з робочим візитом відвідав голова Міжгалузевої профспілки українських працівників у Польщі (МПУПП) Юрій Карягін, перемовини з яким провели заступник Голови ФПУ Олександр Шубін та керівник Департаменту міжнародних зв’язків апарату ФПУ Василь Шилов.   У ході зустрічі обговорено перспективи співпраці ФПУ і МПУПП, актуальні питання захисту трудових прав українських мігрантів у Польщі, що є основним статутним завданням МПУПП. Юрій Карягін нагадав, що..

Обговорено розширення співпраці профспілок з реалізації програм МОП в Україні

IMG 20171108 095159   Сьогодні Голова ФПУ Григорій Осовий зустрівся з новопризначеним директором Групи технічної підтримки з питань гідної праці та Бюро МОП для країн Центральної та Східної Європи паном Маркусом Пілгрімом.   У ході зустрічі, яка відбулась на прохання пана М. Пілгріма у рамках його візиту до України, обговорено перспективи міжнародної співпраці ФПУ, зокрема, щодо реалізації Програми МОП Гідної праці для України. Григорій Осовий поінформував про діяльність ФПУ у..

Голова ФПУ Григорій Осовий привітав новообраного Президента АФП-КВП Річарда Трумку

IMG-8fb89bc5dba20c7ee34188d0b759b3b7-V   Чергову (у четверте) перемогу на з'їзді Американської федерації праці – Конгресу виробничих профспілок, що проходить в Сент-Луісі (штат Міссурі, США), здобув Річард Трумка, якого обрано Президентом цього авторитетного у світі профспілкового об'єднання. Традиційно на вітанні присутні члени його сім'ї, улюблений онук. Від імені Федерації профспілок України новообраного Президента АФП-КВП привітав Голова ФПУ Григорій Осовий.   Прес-центр ФПУ

Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у доленосному з’їзді Американської федерації праці та Конгресу виробничих профспілок

image-0-02-01-bdc0b1f0184095accf0682ccee28d708e1f2ac4c623b760351295ff7f654b57f-V    22 жовтня у м. Сент-Луїс штат Міннесота розпочав роботу 28-й з’їзд Американської федерації праці та Конгресу виробничих профспілок (АФП-КВП). У роботі з’їзду бере участь понад 1200 делегатів та гостей, серед яких – почесний гість з їзду – Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.   З’їздові передувала Конференція з питань глобальних стратегій органайзингу, у якій взяли участь представники понад 40 країн світу. Серед пріоритетних тем конференції –..

Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)

dsc 0277   Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.          Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми..

Послання солідарності Всеукраїнській акції протесту 19 вересня

logo psi Інтернаціонал громадського обслуговування (ІГО) підтримує Профспілку працівників охорони здоров’я України, яка проводить Всеукраїнську акцію протесту 19 вересня.   Лист Профспілці працівників охорони здоров’я від Генерального секретара ІГО Рози Паванеллі додається.   Прес-центр ФПУ

Більше статей...

1. Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у міжнародної конференції з питань справедливої зарплати
  2. ГРУЗІЯ: ДЕБАТИ ЗАВЕРШЕНО
  3. Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у роботі Регіональної конференції для країн Європи і Центральної Азії
  4. Форум МОТ «Будущее сферы труда, к которому мы стремимся: взгляд работников из Европы и Центральной Азии»
  5. Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся з листом до Генерального директора Міжнародного бюро праці Гая Райдера
  6. Відбулись консультації представників профспілкової сторони із членами експертної групи МОП
  7. Виступ Голови ФПУ Осового Г.В. на Сесії МОП 9 червня 2017 року (відео)
  8. Весенний пакет в рамках европейского семестра 2017 года
  9. 11-е засідання Виконкому Загальноєвропейської ради МКП
  10. Вдосконалюються механізми діяльності УС ПГС
  11. ФПУ – МОП. Розвивати плідне та ефективне співробітництво (2)
Архiв
<< < Лютий 2018 > >>