Main

5-6 грудня 2013 року у місті Києві відбудеться семінар «Соціальний діалог в Україні», організований в рамках проекту TAIEX Європейською комісією спільно з Національною тристоронньою соціально-економічною радою, а також Національною академією державного управління при Президентові України (НАДУ).

Метою заходу є обговорення поточного стану та проблемних аспектів ведення соціального діалогу, напрацювання плану дій для підвищення ефективності соціального діалогу в Україні, формування рекомендацій для сторін соціального діалогу щодо подальшого розвитку соціального діалогу та механізмів залучення представників громадянського суспільства до соціального діалогу в Україні.

В ході семінару передбачаються виступи:

від європейської сторони:

• Роберто ПЕДЕРСІНІ, професор, Університет Мілану, Італія
  • Віліам КЕЛЛІ, Голова департаменту індустріальних відносин/ соціального діалогу, Міністерства робочих місць, підприємств та інновацій, Ірландія
  • Метка РОКСАНДІЧ, колишній виконавчий секретар Президії Вільних Профспілок Словенії, колишній член Європейського Економічного і Соціального Комітету, Словенія
  • Чінзіа дель РІО, Профспілки Італії
  • Доктор Інеса СТЬОПІНА, заступник генерального директора, радник з міжнародних та європейських справ, Конфедерація роботодавців Латвії

З української сторони виступатимуть Григорій ОСОВИЙ, заступник співголови Національної тристоронньої соціально-економічної ради, заступник Голови Федерації профспілок України, Юрій КОВБАСЮК, президент Національної академії державного управління при Президентові України, В’ячеслав КОЛОМІЄЦЬ, заступник Міністра соціальної політики, заступник Співголови Національної ради від сторони органів виконавчої влади, Олексій МІРОШНИЧЕНКО, заступник Співголови Національної ради від сторони роботодавців, заступник голови Ради Федерації роботодавців України, Олександр ШУБІН, секретар Національної ради, Тетяна ТІТАРЕНКО, заступник Генерального Директора, Федерація Роботодавців Транспорту України, Сергій ПРИТОМАНОВ, генеральний директор Федерації металургів України (узгоджується).

Також у заході візьмуть участь члени Національної ради, члени регіональних тристоронніх соціально, економічних рад, представники організацій роботодавців,  профспілкових об’єднань, центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, регіональних інститутів Національної академії, фахівці з питань соціального діалогу.

Захід відбудеться у Президент-Готелі. Адреса – вул. Госпітальна, 12.

Початок заходу о 09:30.

Додаткова інформація та попередня акредитація ЗМІ за телефонами: (097)329-0102, (063)580-0627.