img19

 

Звернення Голови СПО об’єднань профспілок, Голови ФПУ Григорія Осового до лідерів депутатських груп і фракцій у Верховній Раді України з пропозицією щодо співпраці народних депутатів з профспілками у підготовці законопроектів, що стосуються соціально-економічної сфери, знаходять підтримку у парламентарів.

 

Зокрема, лідер Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко у своєї відповіді щиро подякував профспілами за пропозицію, а також запевнив, що він докладає чимало зусиль для захисту інтересів громадян, працюючи для того, щоб підтримати кожну людину.

Ми живемо у дуже важкий час, – пише у своєму листі народний обранець, - коли багатьом з наших співвітчизників дуже потрібна допомога, а сама Україна потребує радикальних економічних і політичних змін. Інакше у нашої держави не буде майбутнього, - переконаний О.Ляшко.

Він запевнив, що буде співпрацювати з відповідними Комітетами Верховної Ради України для відстоювання профспілкової позиції і висловив сподівання на подальшу співпрацю з профспілками.

 

Прес-центр ФПУ