ILO-e1416919549656

У депутатській фракції Політичної партії «Об'єднання «САМОПОМІЧ» проаналізували пропозиції ФПУ щодо виконання зобов'язань, взятих Україною у рамках ратифікованих конвенцій МОП, та запевнили, що вони будуть обговоренні під час визначення позиції щодо відповідних законопроектів на засіданнях фракції.

Про це Голову ФПУ Григорія Осового повідомив народний депутат Сергій Кіраль.

(Лист народного депутата додається)

Нагадуємо, що ФПУ надіслала до відома депутатської фракції Політичної партії «Об'єднання «САМОПОМІЧ» технічну пораду Міжнародного Бюро Праці щодо найкращого виконання зобов'язань, взятих Україною у рамках ратифікованих конвенцій, зокрема. Конвенції МОП № 31 про інспекцію праці (1947 р.) та Конвенції МОП № 129 про інспекцію праці в сільському господарстві (1969 р.).

ФПУ звернулася з проханням врахувати позицію МБП при розгляді законопроекту (реестр. № 2230-а), внесеного Кабінетом Міністрів України, яким пропонується відновити інспекційну діяльність Держпраці, що відповідатиме нормам Конвенції МОП №81.

Прес-центр ФПУ