МЕМО

 

 Задля досягнення цілей розбудови стабільної та успішної економіки, забезпечення громадян робочими місцями з достойним рівнем доходу, соціальні партнери – сторони профспілок та роботодавців України - вирішили об'єднати свої зусилля навколо спільного завдання – реалізації Плану модернізації, який був розроблений у тісній співпраці Агентства модернізації України, міжнародних та вітчизняних експертів, науковців та соціальних партнерів – організацій роботодавців і профспілок. Про це говориться в Меморандумі, що було підписано 2 грудня під час зїзду Федерації роботодавців України.  Свої підписи під документом поставили Голова СПО обєднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий та перший заступник Голови СПО сторони роботодавців, заступник Голови Ради Федерації роботодавців України Олексій Мірошниченко.

МЕМО4

 

«Ми переконані, що лише доклавши спільних зусиль та орієнтуючись на визначену в Плані модернізації модель структурної перебудови економіки та її інвестиційного зростання, вдасться забезпечити якнайскоріший вихід із глибинної кризи, забезпечити появу нових робочих місць, розвиток національного товаровиробництва, підвищення рівня доходів громадян і внутрішнього споживання вітчизняної продукції, що є ключовою запорукою для забезпечення добробуту та соціального миру в країні», - зазначається в тексті Меморандуму.

 Як підкреслюється у документі, Меморандум є також посланням для інших суб’єктів громадянського суспільства щодо необхідності їх більш активної участі у формуванні державної економічної і соціальної політики та реалізації свого невід'ємного права вимагати від влади виконувати свою функцію обслуговування суспільства, громадян та створення умов для забезпечення їх добробуту.

МЕМО2

 

«Ми впевненні, що тільки спільними зусиллями  соціальних партнерів можна і треба забезпечувати стабільний соціально-економічний розвиток країни, гідний рівень життя та праці її громадян, надійний захист законних прав та інтересів людини праці», -  наголосив Григорій Осовий.   

 Зїзд пройшов під девізом «Відродимо Україну разом!».  На ньому виступили Голова ФПУ Григорій Осовий, заступники Голови Ради ФРУ Дмитро Олійник, Олексій Мірошниченко, представники ділових кіл України та зарубіжжя, авторитетні експерти. На жаль, як і на форумі профспілок, від Уряду був присутній тільки заступник міністра соцполітики. На форумі презентовано та ухвалено розроблений роботодавцями та профспілками План модернізації України «Від кризи до економічного зростання».

 

Прес-центр ФПУ

ФРУ3

 

WP 20151202 15 15 01 Pro 

 

ФРУ1

 

/