ГАЛ

 

23 січня в Мінсоцполітики відбулось засідання Консультативної групи з питань адаптації на ринку праці учасників АТО, в якому взяли участь представники Федерації профспілок України. Вів засідання голова КГ, професор кафедри адміністративного менеджменту та політики зайнятості ІПУ ДСЗУ.

 

В заході взяли участь представники Уповноваженого Президента України з прав людей з інвалідністю, Міністерства оборони України, Мінсоцполітики, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції та інших відомств та організацій.

 

ГАЛ1

 

Учасники засідання обговорили питання «Про стан реалізації попередніх протокольних рішень засідань Консультативної групи», «Про взаємодію військових комісаріатів і центрів зайнятості стосовно надання допомоги у працевлаштуванні учасникам АТО, звільненим з військової служби, з числа осіб з інвалідністю», «Про розширення можливостей для працевлаштування осіб, звільнених з військової служби після участі в АТО, зокрема створення нових робочих місць».

 

ГАЛ2

 

 

Прес-центр ФПУ