Уряд жорстко вимагає повернення зарплатних боргів

1480415568 4519

Кабмін дав доручення ДП «Укроборонпром» до 25 грудня погасити заборгованість із зарплати працівникам «Миколаївського суднобудівного заводу» (колишній «Суднобудівний завод ім. 61 комунара» в Миколаєві).

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Уряду в середу, 13 грудня.

«Сьогодні уряд доручив концерну «Укроборонпром» погасити заборгованість по заробітній платі перед працівниками «Миколаївського суднобудівного заводу». Це відповідальність керівництва концерну і вони повинні виконати це завдання, тим більше, що є доручення Уряду. За його невиконання, будуть відповідні наслідки», - сказав В.Гройсман.

Як відомо, профспілки постійно працюють над вирішенням питання повернення боргів по зарплатах. За результатами профспілкового моніторингу, що ведеться територіальними профоб’єднаннями, ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара», а також інші підприємства-боржники за ініціативою Миколаївської облпрофради та наполяганням ФПУ, було включено до переліку підприємств, що перебувають на особливому контролі Кабінету Міністрів України.

Профспілки й надалі працюватимуть над пошуком шляхів погашення заборгованості по зарплаті на вітчизняних підприємствах.

Прес-центр ФПУ

Архiв