1454845079-U84-N320

Заходи спрямовані на зниження рівня бідності та досягнення європейських стандартів життя.

Кабінет міністрів України затвердив план заходів на 2018 рік щодо реалізації Стратегії подолання бідності. Зокрема, уряд визначив конкретні заходи на 2018 рік, спрямовані на підвищення дієвості політики зайнятості, грошових доходів населення, забезпечення доступу населення до соціальних послуг, мінімізацію ризиків бідності, а також соціального відчуження найбільш вразливих категорій населення.

Урядовий дайджест

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Заходи спрямовані на зниження рівня бідності та досягнення європейських стандартів життя Кабінет міністрів України затвердив план заходів на 2018 рік щодо реалізації Стратегії подолання бідності. Відповідний документ є в розпорядженні РБК-Україна. Зокрема, уряд визначив конкретні заходи на 2018 рік, спрямовані на підвищення дієвості політики зайнятості, грошових доходів населення, забезпечення доступу населення до соціальних послуг, мінімізацію ризиків бідності, а також соціального відчуження найбільш вразливих категорій населення. Реалізація даних заходів сприятиме досягненню цільових показників по зниженню рівня бідності, а також досягненню європейських стандартів життя, створенню особливих умов для усунення відчуження окремих груп населення.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/kabmin-odobril-plan-realizatsii-strategii-1518606066.html