Необхідність реформування оплати праці в Україні вже визнана і міжнародними експертами

МОП 12.08

12 вересня у Міністерстві соціальної політики відбулась зустріч представників Федерації профспілок України та Мінсоцполітики з експертом Міжнародної організації праці Маріко Учі.

Під час зустрічі заступником Голови ФПУ Шубіним О.О. та представниками всеукраїнських профспілок були озвучені основні проблемні питанні у сфері системи оплати праці в Україні та в окремих галузях зокрема. Особлива увага була зосереджена на реформуванні оплати праці в бюджетному секторі, забезпеченні вимог працівників у разі неплатоспроможності роботодавця.

Також учасники зустрічі обговорили можливість ініціювання Міжнародною організацією праці проектної пропозиції для надання допомоги тристороннім партнерам у реформуванні системи оплати праці в Україні.

Розробка проекту МОП в цій життєво важливій сфері – це те, про що щоденно говорять профспілки останні роки

Учасники зустрічі продовжуватимуть подальшу роботу для обміну досвідом і об'єднанню зусиль для ефективного захисту прав громадян.

Департамент з питань бюджету та оплати праці

Архiв
<< < Листопад 2018 > >>