Фахівці ФПУ взяли участь у роботі конференції щодо індустріального розвитку України

353e465240e65c59830fa7c7b90221c9

Представники Федерації профспілок України взяли участь у проведенні конференції «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу», яка відбулась 11 грудня 2018 року у приміщенні Торгово-промислової палати України за участю Прем’єр-міністра України В.Б. Гройсмана.

Захід проводився вже вдруге і став додатковою платформою ефективного діалогу між підприємцями і представниками влади. За словами Глави Уряду, підтримка фінансової стабільності, активний промисловий розвиток, передусім у сегменті інновацій і створення національного продукту, а також інвестиції в людський капітал за рахунок зростання економіки – ключові завдання Уряду на 2019 рік.

У рамках конференції відбулись панельні дискусії щодо питань проведення індустріалізації в Україні, аудиту чинних та перспективних інструментів державної та недержавної підтримки промисловості, програмних документів (стратегій) розвитку промисловості, проведення грошово-кредитної політики, спрямованої на розвиток промисловості, залучення міжнародних організацій для реалізації промислових інвестиційних проектів.

Департамент з питань економічного

розвитку та ціноутворення