Gromadska-sinergiya l

 

Українська сторона Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та проект «Громадська синергія» пропонує експертам організацій, які входять у систему УС ПГС, взяти участь в опитуванні, що дозволить оцінити експертний потенціал Платформи. На основі отриманих відповідей також буде сформовано базу експертів УС ПГС.

На сьогодні УС ПГС та її робочі групи нараховують близько 250 організацій, що представляють сектори роботодавців, профспілок та інших громадських організацій. Зважаючи на різні сфери діяльності та інтереси, які вони представляють, дуже часто обізнаність організацій-учасниць щодо експертизи колег обмежується рамками тієї робочої групи, до діяльності якої вони долучені.

Опитування дозволить не лише сформувати базу експертів УС ПГС, якою користуватимуться організації-учасниці робочих груп та партнери Платформи, але й оцінити охоплення громадською експертизою напрямів Угоди про асоціацію між Україною та ЄС й сфери, що потребують посилення через залучення до роботи УС ПГС нових громадських організацій.

Крім цього, результати опитування допоможуть проекту «Громадська синергія» більш ефективно сприяти подальшій розбудові експертної спроможності організацій та Платформи в цілому.

База стане орієнтиром для урядових партнерів та медіа, які потребують експертної думки громадськості. І це дозволить експертам донести свої коментарі, бачення та рекомендації до ключових стейкхолдерів та широкого загалу.

З урахуванням наведених під час опитування відомостей УС ПГС прийме рішення про склад бази експертів.

Взяти участь в опитуванні можна за посиланням:  https://goo.gl/n7G4jh

 

Департамент міжнародних зв’язків апарату ФПУ