images

 


12
 червня 2018 року відбудеться Зібрання з виборів трьох представників профспілок до нового складу Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС з терміном повноважень 2,5 роки.

 

Відповідно до Регламенту виборів представників профспілок до складу УС ПГС, участь у Зібранні можуть взяти представники легалізованих всеукраїнських об’єднань профспілок.

 

Квота делегування представників профспілок на зібрання від профоб’єднань: один представник від кожної всеукраїнської профспілки, яка є членською організацією національного профоб’єднання, та керівник національного профоб’єднання. Кожне профоб’єднання може також висунути одного кандидата у члени української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. Кандидат повинен бути членом профспілки з досвідом роботи у профспілках. Присутність кандидатів на Зібранні обов'язкова.

 

У разі зацікавленості всеукраїнські об'єднання профспілок повинні до 2 червня 2018 року подати до Секретаріату УС ПГС:

 

- для участі у Зібранні (документи повинні бути завірені підписом керівника національного профоб’єднання):

  • копію свідоцтва або виписки про легалізацію національного профоб'єднання; 
  • інформацію про структуру національного профоб’єднання, кількість та назву всеукраїнських профспілок у його складі;
  • копія довідки про неприбутковість;
  • списки делегатів, згідно квоти, за формою: прізвище, ім’я, по-батькові, посада, назва всеукраїнської профспілки або профоб’єднання;

 

для висунення кандидата у члени УС ПГС (документи мають бути відповідно підписані керівником національного профоб’єднання):

  • лист про висунення кандидата від керівника організації, яка має на це право;
  • короткий опис діяльності організації за рік що пройшов з акцентом на аспекти, що стосуються реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

 

 

Усі документи прохання надсилати до Секретаріату УС ПГС в електронному вигляді на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зібрання відбудеться 12 червня у залі «Святковий» готелю «Турист» (вул. Раїси Окіпної 2).

Початок о 15.00, реєстрація учасників – 14.30-15.00.

Програму Зібрання, список висунутих кандидатур, іншу інформацію буде надіслано зареєстрованим учасникам після завершення реєстрації.