spozivach

 

На засіданні Президії Київської міської ради профспілок наприкінці червня ц.р. було підписано Меморандум про співробітництво між Київською міською радою профспілок та Державною інспекцією з питань захисту прав споживачів у м. Києві. В роботі Президії приймав участь заступник Голови ФПУ С.М. Кондрюк.

        Меморандум був підписаний завдяки сприянню Федерації профспілок України, за що отримано подяку від Київської міської ради профспілок (лист додається).

         Також зазначеним листом Київська міськпрофрада висловлює подяку ФПУ за можливість проведення завдяки сприянню ФПУ семінарів для профактиву міста за участі фіхівців Держспоживінспекції України з питань дії Закону України «Про захист прав споживачів (21 листопада 2013 року для профспілкових працівників і профактиву ФПУ та Київської міської ради профспілок фахівцями Держспоживінспекції України була проведена лекція на тему: «Право громадянина на звернення як споживача»).

        

До кінця поточного року фахівці Держспоживінспекції України планують провести для профактиву Київської міської ради ще декілька лекцій.

 

                                           

Департамент бюджетної політики та

                                               соціального захисту