Інформація центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо зустрічей з представниками профспілок

1542112816 img 0294 1 На виконання пункту 3 протокольного доручення Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 №41287/7/1-17 за результатами зустрічі Прем'єр-міністра України В. Гройсмана з представниками всеукраїнських профспілок та профоб'єднань від 07.11.2017 Мінсоцполітики надало узагальнену інформацію, що надійшла від центральних та місцевих органів виконавчої влади, стосовно проведення щоквартальних зустрічей з представниками профспілок та їх об'єднань відповідного рівня для обговорення проблемних питань.   З матеріалом можна познайомитись тут. Прес-центр ФПУ

НА КОНТРОЛІ ФПУ. Мінагрополітики інформує про розгляд проблемних питань на ринку продовольства

83b8becf238d9c267ffbd0960221b201 crop   На виконання доручення Віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Міністерство аграрної політики та продовольства України розглянуло лист Федерації професійних спілок України стосовно ситуації на ринку продовольства та поінформувало про заходи щодо її врегулювання.   Лист Мінагрополітики додається   Прес-центр ФПУ

Підбиваємо підсумки роботи, плануємо майбутні дії

reva1   18 грудня, перед засіданням Президії ФПУ відбулась робоча зустріч профактиву з представниками Уряду і організацій роботодавців.   У зустрічі взяли участь члени Президії ФПУ, СПО об’єднань профспілок, спілчани м.Києва і Київської області, працівники структурних підрозділів апарату ФПУ. Розмова була присвячена підсумкам роботи соціальних партнерів у році, що минає, та побудові планів співробітництва на наступний період. Голова ФПУ Григорій Осовий поінформував про основні етапи спільної боротьби за права..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК - НА КОНТРОЛІ ФПУ. Мінекономрозвитку повідомляє про виконання доручень на звернення профспілок

Мінекономрозвитку На виконання доручення Віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка до листа Федерації професійних спілок України від 19.10.2018 № 03/01-15/915 Мінекономрозвитку опрацювало інформацію ФПУ та повідомило про стан виконання доручень Кабінету Міністрів України, розпоряджень, планів дій Уряду до звернень ФПУ та членських організацій ФПУ, зокрема: - щодо надмірних розривів в оплаті праці; - щодо розробки Стратегії розвитку промислового комплексу України; - щодо державного регулювання цін на соціально-значущі товари; - щодо захисту майнових..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Відповідь Мінфіну

1484643412 minfin Міністерство фінансів України на виконання доручення КМУ та за підсумками робочої зустрічі з керівниками всеукраїнських галузевих профспілок і територіальних профоб’єднань повідомило, що під час обговорення з профспілками запропонованих ними розмірів соціальних стандартів було досягнуто згоди щодо проведення обрахунків з метою можливого запровадження підвищених показників у розмірах, які пропонуються Мінфіном, а саме: - встановлення мінімальної заробітної плати з 1.01.2019 р. на рівні 4570 гривень (профспілки..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Відповідь Мінюсту

630 360 1513268516-3207   На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка Міністерством юстиції України розглянуто вимоги ФПУ до органів влади і роботодавців та надано відповідь з питання врегулювання майнових прав профспілок, зокрема, стосовно Будинку професійних спілок у м. Ужгород, а також щодо виконання рішень про стягнення заборгованості з заробітної плати.   Лист Міністерства юстиції України додається   Прес-центр ФПУ

Антимонопольний комітет України інформує ФПУ

Антимонопольный-комитет-Украины-696x458 Антимонопольний комітет України, розглянувши лист Федерації професійних спілок України, надісланий за дорученням Віце-Прєм’єр-міністра України II. Розенка щодо повторного розгляду питань, порушених ФПУ на всеукраїнській акції протесту 17 жовтня ц.р. та пошуку шляхів їх врегулювання, надав відповідь.   Лист додається   Прес-центр ФПУ

ВИМОГИ ФПУ – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Глава Уряду Володимир Гройсман надав відповідні доручення щодо проведення зустрічі з профспілками

zvern У відповідь на звернення Голови ФПУ Григорія Осового до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності проведення зустрічі з керівниками всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб'єднань Прем’єр наддав доручення Першому віце-прем'єр-міністру України - Міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву, Міністру соціальної політики України Андрію Реві, іншим високо посадовцям провести таку зустріч з метою обговорення пропозицій профспілок до проекту Державного бюджету України на 2019 рік..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Оперативна інформація щодо урядових доручень

14724656 535054546686587 5605498157027339071 Інформація Управління соціального діалогу та колективно-договірного регулювання ФПУ щодо реакції КМУ на вимоги Всеукраїнської акції профспілок акції 17 жовтня 2018 року.   Надано відповідні доручення Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. на вимоги: - Профспілок працівників: - вугільної промисловості №31738/4/1-18 від 31.10.18; - лісового господарства №19548/0/2-18 від 19.10.18; - агропромислового комплексу №41615/1/1-18 від 02.11.18; - зв’язку №41226/1/1-18 від 19.10.18; - хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України № 41540/1/1-18 від 06.11.18; - будівництва і..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Відбулись консультації в Міністерстві фінансів України

А19   На виконання протокольного доручення Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка  після зустрічі з представниками профспілок, яка відбулась за результатами Всеукраїнської акції 17 жовтня, у ці дні проводяться консультації всеукраїнських галузевих профспілок у Міністерстві фінансів України. Під час цих консультацій представники профспілок інформують про позицію своїх профспілкових організацій та надають розрахунки стосовно збільшення бюджетного фінансування по відповідним галузях. Як проінформував у коментарі Прес-центру ФПУ заступник Голови ФПУ Олександр Шубін,..

Більше статей...

1. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Прем’єр-міністр України дав доручення керівникам міністерств
  2. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК - НА КОНТРОЛІ ФПУ. Консультації щодо врахування пропозицій профспілок до проекту Держбюджету - 2019
  3. Зміцнюючи принципи соціального діалогу
  4. Правам профспілок – ефективне забезпечення
  5. Віктор Турманов: Під тиском профспілок Уряд розпочав погашення заборгованості з зарплати шахтарям
  6. Віктор Турманов: Під тиском профспілок Уряд розпочав погашення заборгованості з зарплати шахтарям
  7. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Реакція КМУ на звернення Профспілки працівників соціальної сфери
  8. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Законопроект щодо посилення захисту прав працівників на своєчасну виплату заробітної плати погоджено із зауваженнями
  9. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. На звернення профспілки медиків КМУ дані доручення
  10. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Подолання бідності в Україні – спільна турбота
  11. ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. В Украине могут ввести пеню за задержку зарплат
Архiв
<< < Січень 2019 > >>