DSC04767

 

9 квітня, у рамках конференції відбулася панельна дискусія високопоставлених представників Міжнародного бюро праці, Міжнародного валютного фонду та Європейської комісії: “Вихід із кризи – узгодженість політичних заходів для забезпечення зростання і робочих місць”. Учасникі панельної дискусії розглянули питання щодо сприяння соціально-економічній політиці та політиці у сфері зайнятості, що можуть сприяти виходу з кризи та забезпеченню стійкого інклюзивного зростання, яке має призвести до створення робочих місць.

Ключове питання полягає у запровадженні більш тісних взаємостосунків між податково-бюджетною, валютно-грошовою та фінансовою політикою зі стратегіями зайнятості.

У другій половині дня продовжилося обговорення доповіді Генерального директора МБП Гая Райдера. У дискусії узяв участь і виступив Голова ФПУ Юрій Кулик. Напередодні Юрій Кулик мав низку зустрічей з представниками Міжнародної організації праці, Міжнародної конфедерації профспілок та керівниками національних профцентрів країн СНД, Європейського Союзу.

Під час зустрічей обговорювалися питання допомоги Міжнародною організацією праці країнам у формуванні збалансованої політики, спрямованої на стійке та інклюзивне зростання, розбудови європейської соціальної моделі з тим, щоб протидіяти кризі у соціальній сфері, а також деякі питання покращення співпраці. 

 

ФПУ

 

DSC04769