IMG 0156

 

Засідання наглядової ради ПрАТ «УКРПРОФТУР» відбулось у м. Києві у готельному комплексі «Турист» і було присвячено визначенню основних напрямів діяльності «УКРПРОФТУРУ» на наступний - 2017 рік.

 

У обговоренні взяли участь члени наглядової ради «УКРПРОФТУРу», Голова правління ПрАТ «УКРПРОФТУР» Сергій Стрілець. На засіданні виступив голова ФПУ Григорій Осовий.

 

IMG 0153

 

Присутні обговорили та погодили пропозиції Правління ПрАТ «УКРПРОФТУР» щодо основних показників фінансово-господарського плану на 2017 рік. Було затверджено     кошторис     доходів    і    витрат     апарату    Правління ПрАТ «УКРПРОФТУР»  на наступний рік.

За підсумками засідання ухвалено низку рішень, зокрема, затверджено звіт про результати фінансово-господарської діяльності за 9 місяців 2016 року ПрАТ  «УКРПРОФТУР», його дочірніх підприємств та інших товариств, створених за участю ПрАТ  «УКРПРОФТУР».

 

IMG 0155

 

IMG 0195

 

Прес-центр ФПУ

 

за повідомленням сайту "Укрпрофтуру":

http://www.ukrproftur.ua/index.php/explore/item/408-holova-fpu-hryhoii-vasylovych-osovyi-vziav-uchast-v-zasidanni-nahliadovoi-rady-prat-ukrproftur