tourist-hotel-complex-12

У столичному готелі «Турист» розпочалося дев’яте засідання Президії ФПУ, на якому обговорюватиметься сучасна соціально-економічна ситуація в Україні, актуальні та гостри проблеми у сфері економіки, соціальних відносин, шляхи створення гідних та безпечних умов праці та відповідної її оплати.

Члени Президії розглянуть питання:

- Про ситуацію на ринку праці та дії профспілок, стратегічне бачення ФПУ щодо подальшого реформування оплати праці;

- Про позицію і дії Федерації профспілок України у зв’язку з реформуванням системи охорони здоров’я;

- Про підготовчу роботу до проведення колективних переговорів з укладення Генеральної угоди на новий строк;

- Про роботу представників ФПУ, її членських організацій у тристоронніх органах соціального діалогу на всіх рівнях;

- Про удосконалення нормативних актів ФПУ з питань громадського контролю профспілок тощо.

Під час засідання відбудеться церемонія підписання Меморандуму між Національною академією державного управління при Президентові України та Федерацією професійних спілок України, розгляд організаційних питань і питань управління майновим комплексом ФПУ.

У засіданні беруть участь члени Президії ФПУ, Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, заступники Голови ФПУ Євген Драп’ятий, Володимир Саєнко, Олександр Шубін, народний депутат України, представник ФПУ в парламенті Сергій Каплін, народні депутати України Сергій, Рудик, Костянтин Іщейкін.

Прес-центр ФПУ