ПЕН5 

 

У Федерації профспілок України 18 липня відбулася робоча зустріч керівників ФПУ та представників всеукраїнських профспілок і профоб’єднань для опрацювання постатейних пропозицій до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», реєстр. № 6614, які пропонується через представників ФПУ у Верховній Раді України внести до Верховної Ради для врахування при доопрацюванні зазначеного законопроекту до розгляду у другому читанні.

У нараді взяли участь Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голова ФПУ Олександр Шубін.

 

ПЕН3

 

На початку зустріч Григорій Осовий проінформував про ситуацію з розглядом у парламенті «пенсійного законопроекту», врахуванням пропозицій профспілок, про діяльність представників ФПУ у Верховної Раді щодо забезпечення цього процесу. Він закликав активізувати спільну роботу апарату ФПУ та членських організацій по підвищенню якості та ефективності цих пропозицій з урахуванням інтересів працюючої людини.

 

ПЕН2

 

Більш детально про самі пропозиції профспілок щодо законопроекту та хід роботи над ними проінформували Олександр Шубін та керівник Управління соціального страхування і пенсійного забезпечення ФПУ Володимир Максимчук.   

 

ПЕН1

 

Активна участь присутніх дозволила напрацювати узгоджені пропозиції до законопроекту № 6614. Найближчим часом підготовлені пропозиції будуть надіслані до Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення та представників ФПУ у парламенті.

 

ПЕН

 

ПЕН4

 

Управління соціального страхування

і пенсійного забезпечення ФПУ

Прес-центр ФПУ