З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

листівка День Незалежності обрізана-min

Шановні спілчани! Дорогі співвітчизники!

Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України.

24 серпня – визначна дата, яка навічно увійшла в історію нашої державності, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного добробуту.

Віками українці боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління, наші сучасники у 1991 році вибороли її. Незалежність стала випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. І нині Україна переживає складні часи, коли агресор посягає на цілісність нашої держави, на її міць і майбутнє, але наша сильна і мужня нація вистоїть у цих випробуваннях, усі разом ми захистимо свою землю та переможемо!

Розбудова Української держави, її сьогодення і майбутнього - обов’язок кожного з нас. Саме ентузіазм трудівників, їх будівнича енергія, наполегливість у досягненні мети, патріотизм і віра у краще майбутнє примножують славу України, наповнюють її процвітанням та благополуччям.

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, нових здобутків на професійній ниві, подальших успіхів і перемог у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України.

Голова ФПУ                                                                    Григорій Осовий

Архiв
<< < Листопад 2017 > >>