timthumb

 

 

Трудовому колективу ДП «Готельний комплекс «Турист»

 

ПрАТ  «Укрпрофтур»

 

 

 

Шановні  друзі, спілчани!

 

Федерація професійних спілок України сердечно вітає вас із 30-річчям від дня утворення ДП «Готельний комплекс «Турист» ПрАТ «Укрпрофтур» та професійним святом – Міжнародним днем туриста.

Приємно відзначити, що наше підприємство – лідер  ринку туристичних та готельних  послуг в Україні.  До ювілею трудовий колектив   підходить із значними здобутками, про що свідчить визнання готелю «Турист» кращим комплексом у сегменті 3* за 2016 рік і найпопулярнішим готелем за напрямком Україна.

Корпоративний дух та якість послуг, які ви надаєте щоденно, і, безумовно, їх кількість дозволяють утримувати лідируючі позиції у  туристичній галузі країни.

Щиро дякую вам за натхненну працю, українську гостинність, щоденну турботу про людей.

Нехай з кожним роком туризм, як форма дозвілля, стає все змістовнішим, популярнішим і безпечнішим, а нові маршрути відкривають вікно у широкий світ, сприяють встановленню добросусідських стосунків та порозуміння між народами.

Від усього серця бажаю вам, працівникам туристично-готельної галузі, міцного здоров’я, життєвих сил, оптимізму і нових звершень у розвитку готельної індустрії нашої країни, миру та злагоди у наших домівках і в Україні!

 

 

Голова Федерації

профспілок України                               Г.В. Осовий