Изображение 330

 

Голова ФПУ Григорій Осовий напередодні Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана зустрівся з ветеранами війни, праці та профспілкового руху - колишніми співробітниками Федерації профспілок України. Зустріч відбулась у затишній, душевній атмосфері. Організована вона була профспілковим комітетом апарату ФПУ.

Звертаючись з теплими словами привітань до своїх колег, Голова ФПУ Григорій Осовий, голова профкому Марія Гриценко, голова комісії профкому по роботі з ветеранами Оксана Курганська висловили їм щирі слова подяки за роки, які довелося разом, пліч-опліч пропрацювати у лавах профспілок, а також побажали здоров’я, невичерпаної енергії та наснаги.

За святковим столом зібралися ті, хто більшість років свого трудового життя присвятили роботі у профспілках. Всі вони назавжди зберегли повагу до профспілкового руху, мають неоціненний досвід і знання, які свого часу передали молоді. А сьогоднішні працівники ФПУ з вмінням використовують навички старшого покоління та застосовують у своїй щоденній роботі.

- Ветеран – це насамперед повага до людини, - наголосив, звертаючись до людей поважного віку Григорій Осовий. - Чим на сьогодні профспілки можуть допомогти пенсіонерам та ветеранам? Пенсіонери мають отримувати те, що їм належить за законом, тому ФПУ у питаннях проведення пенсійної реформи на стороні пенсіонерів. Для нас основне – це консолідовані дії, коли необхідно обстоювати свої законні соціально-економічні права. Тоді влада рахуватиметься з інтересами людей.

Відбулась відверта розмова про проблеми сьогодення. Ветеранів не тільки цікавить те, що відбувається сьогодні в країні, як просуваються реформи, зокрема медична та пенсійна, їм болить за майбутнє держави, її молоде покоління.

Григорій Осовий змістовно пояснив позицію ФПУ з реформування пенсійної та медичної систем, розповів про роль та дії профспілок у сучасних суспільних процесах, зокрема, участі у формуванні Державного бюджету країни та визначенні показників соціально-економічного розвитку держави на найближчу перспективу.

Ветерани подякували керівництву ФПУ, її первинній профспілковій організації за постійну увагу і турботу про них, а також висловили побажання проводити подібні зустрічі й надалі.

 

Изображение 234

 

 

Изображение 133

 

Изображение 135

 

Изображение 169

 

Изображение 200

 

Изображение 324

 

Прес-центр ФПУ